Forsidetekst


Krigen i Syrien raser på 9. år og har fået ufattelige menneskelige konsekvenser. Halvdelen af landets befolkning (12 millioner mennesker) er tvunget på flugt. Civile sulter, fordi de er fanget i krigszoner afskåret fra basale fødevarer.  6,4 millioner er fordrevet fra deres hjem og opholder sig stadig i Syrien, 4,8 millioner er flygtet til nabolande som Libanon, Tyrkiet og Jordanog ca 885.000 er flygtet til Europa. Næsten halvdelen af krigens ofre er børn, der vokser op midt i rædslerne og risikerer alvorlige ar på sjælen. De har brug for rent vand, mad, tag over hovedet og varmt tøj for at overleve vinteren. Sammen kan vi hjælpe dem.
 
Derfor er vi gået sammen og har lavet et digitalt album med helt nye numre, nye fortolkninger og samarbejder på tværs af bands. Huskmitnavn har malet coveret som også fås som plakat. 

Køb albummet og plakaten til dig selv, giv dem som gave og vær med til at hjælpe. 
Albummet koster 80 kr. Plakaten koster 100 kr. Men du må meget gerne donere mere end det. Hver en krone går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps arbejde i Syrien, Libanon og Jordan.

Kærlig hilsen

AMRO, Ankerstjerne feat. Isaac Kasule & Andreas Krüger, AV AV AV, D-A-D, De Eneste To, HuskMitNavn, Jooks, Kaka, Kira Skov, Magtens Korridorer, Marwan & Cha D, Pato Siebenhaar feat. Ataf & Rune Kuda, Suspekt & Folkeklubben, The Mountains og Panamah

#viersammen